1.0 SURF ARTisans

“ARTisans”: Una sèrie d’esdeveniments que pretenen apropar l’estil de vida de l’esport outdoor, l’art de la fotografia, el vídeo i la música.

 

1.0 SURF ARTisans ha sigut tot un èxit.  El primer esdeveniment ha estat dedicat al medi aquàtic, onades, taules i surf. 

Hem comptat amb la presència del Jon Delgado, shaper i fundador de @jdsurfboards perquè ens expliqui el procés artesanal de creació d’una taula de surf i els secrets que aquesta feina amaga. Des d’una taula en preformació fins a la confecció final d’una taula com la que podríem tenir a qualsevol botiga.

Moltes gràcies per haver-nos traslladat al ulls d’un “shaper”.

L’esdeveniment també va comptar amb l’exposició de taules de @jdssurfboards i  d’impressions de fotografies d’aigua de la col·lecció “WATER IN MOTION”. Aquesta col·lecció consta d’11 prints de diferents viatges i ubicacions d’arreu del món que et traslladen de forma unipersonal les emocions i les vivències del moment. Els autors són @_venturafilms_ , @alexriberaygua @jampuu .

El Dj @urimoner va amenitzar la vetllada de la millor manera i no va deixar a ningú indiferent amb la seva magnífica actuació.

 Somriures, abraçades, curiositats i bonics retrobaments van fer que aquest esdeveniment fos encara més especial per a nosaltres.  Agrair a l’equip de l’Unnic Andorra per la predisposició que han tingut en acollir el primer esdeveniment de la sèrie “ARTisans” by OSA Andorrra i l’increïble tracte i escalf amb el que ens han cuidat.

També volem donar les gràcies de cor, a tota la gent que de manera desinteressada s’ha involucrat i ha cregut en aquest projecte i ha aportat el seu granet de sorra per poder fer-lo realitat.

No us perdeu els següents esdeveniments de OSA!  Treballarem de valent perquè els pugueu gaudir tant com nosaltres.

 Salut i outdoor!