OSA Surf Trip Maldives

Aquest 2024 prepara’t per a Illes paradisíaques, oceans inexplorats, totes les gammes de blaus i turqueses que puguis imaginar, naturalesa salvatge, cultura local i… el millor surfing! Solem pensar que Maldives és un surf trip per a surfistes avançats, però realment aquest arxipèlag, format per més de 1.200 illes, ofereix tota mena d’onades que s’adapten als surfistes principiants i intermedis, sent una autèntica delícia per als surfistes més experimentats. Prova la gastronomia local, aprèn a pescar a l’estil Maldivià i entén com viu aquesta cultura. Diuen que així és com es contagia la pau i la tranquil·litat que caracteritza l’estil de vida illenc.

T’hi apuntes?

Where in Maldives?

La SURFHOUSE situada a l’illa de HIMMAFUSHI, a l’Atoll de Malé, es troba en un enclavament perfecte per combinar allò que més ens agrada (surf) i poder gaudir d’activitats com el millor snorkel o busseig de Maldives. Situada al North Malé Atoll, a tan sols 30 minuts amb fast boat de la capital (Malé), s’arriba a la preciosa i petita illa, prop de les 7 millors onades de MALDIVES. 5 Dretes i 2 esquerres increïbles, cadascuna amb el seu encant.

Què inclou?

 • 10 dies en pensió completa + allotjament private twin room i bany privat.
 • GO and Back transfer a l’aeroport amb speedboat.
 • Menús Western/Local variats i saludables adaptats a qualsevol intolerància, al·lèrgia. Opció vegana/vegetariana.
 • Aigua, cafè i te il·limitat.
 • 2 Boat Trips al dia amb el Dhoani (embarcació local de qualitat) a les 3 onades properes a l’illa: Jailbreak, Honky’s i Sultans.
 • Full day boat trip a les altres 5 onades: Carreguem tot el necessari al Dhoani per fer un dia sencer de surfari per l’arxipèlag.
 • Local Surf Guide per trobar les millors condicions.
 • Taller formatiu sobre l’oceà: corrents, ones, marees, vents, seguretat i anàlisi de l’entorn adaptat a cada espot.
 • Material de Snorkel i pesca.
 • AC, Free wifi i TV per visualitzacions del nostre surf.
 • Tax & service.

El surf

JAILBREAK aka JAILS

Reef tocant a Himmafushi, es pot anar caminant des de la Surf House. Dreta llarguíssima d’uns 300 mts o més que aguanta molta mida. Level: Intermediate – advanced surfers.

SULTANS

Una altra dreta èpica, igual la que més consistència té sent un swell magnet a Maldives. Dues seccions marcades, amb un inside ràpid i buit. Nivell: Intermedi

HONKY’S

Una esquerra igual de preciosa que interessant. A mesura que avança va guanyant aigua i creixent. Nivell: intermedi – Avançat

Aquestes 3 són les onades que més se surfegen per proximitat a l’illa d’Himmafushi. Després es planegen full day trips en altres onades que són a 1h a Dhoni (Embarcació local), gaudint de l’Índic mentre naveguem. Els bancs de dofins són molt comuns en aquesta zona.

COKE’S

Una dreta increïble que comença amb un take off noble i es va muntant a mesura que arreplega sobre reef de l’illa de Thulusdoo. Gaudeix de zones completament tubulars. Level: Intermediate – advanced surfers.

CHICKENS

Un channel entre illes separa Coke’s de Chickens. Una preciosa esquerra molt llarga amb diverses seccions marcades. Nivell: Beginners ( Baby Chickens – Intermedis).

NINJA’S

Dreta a mig camí entre les onades de Coke’s i Sultans. Una dreta més noble i plana. Per a aquells que tinguin menys nivell o per als que vulguin fer servir taules amb més volum.

THUMBSTONES

Una dreta que trenca en un reef molt sec, però al bon punt de marea i swell direction és un altre caramel de Maldives. És al costat d’una zona per saltar i submergir-nos fent un snorkel ple de fauna marina!

 

PREU

1.350 € per persona

Vols no inclosos

CONSULTAR PER A MÍNIM DE NIVELL de surf DEPENDENT DEL GRUP

Per què viatjar amb nosaltres?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FAQ

El viatge està pensat per un nivell mig/alt d’esquí, de totes maneres el guia s’adapta al nivell del grup i a cada integrant.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

Fes la teva reserva